2006. december 11., hétfő

A Besito


Mi vagyunk a Besito.
Ez meg lassan már egy éve kezdődött. Adódott egy lehetőség, hogy tavaly a karácsonyi-szilveszteri időszakban eltöltsünk két hetet Cipruson, egy négycsillagos szállodában, teljes ellátással, tökingyen, de feltételként el kellett készítenünk egy ötperces műsorszámot, amit aztán odakint esténként előadtunk. (Egy latin mix született, meg is nézheted a róla készült video-részletet a weboldalunkon: www.besito.hu)
Ebben a produkcióban vettünk részt mi hatan: Hamupipőke, Nikita, DilóManó, Bobi, Maathee és jómagam.
Odakint olyan jól éreztük magunkat együtt, hogy elhatároztunk, hogy folytatni fogjuk!

Így is tettünk. Elkészítettük(tem) a weboldalt (nézd meg, szerintem király! :) , csináltattunk névjegykártyát, és elkezdtünk fellépéseket vállalni. Aztán nagynehezen összehoztunk egy új koreográfiát, ezúttal egy salsa rueda született.

Most épp egy argentin tangó revü koreográfián szenvedünk, hogy legyen mit idén is Ciprusra00 vinni (bár a salsa rueda is újdonság lesz kint), de ez nagyon nem akar összejönni :(
Már csak két hét van az indulásig, de még nincs kész sem a koreográfia, sem a ruha! A lányoknak még cipőjük sincs!


Ajjaj...

4 megjegyzés:

  1. A hazai szurkolótábor mikor láthatja a Besito produkciókat?
    Ho-ho-ho-ho!

    VálaszTörlés
  2. Helló Télapó, pattanj gyorsan a szánodra, és gyere ma este 19h-ra a Gerbaud-házba a Vörösmarty térre, ma este ott adunk elő egy negyvenperces műsort!

    Várunk Téged :)

    VálaszTörlés
  3. Kaikkihan tietävät että Joulupukki vierailee jouluna kaikkialla maailmassa lahjoja ja hyvää mieltä tuomassa. Ja kukapa ei haaveilisi vastavierailusta ihan oikean Joulupukin luona? Joulupukin Kammarissa voit toteuttaa tämän unelman.
    (set your website clock to Cenrtal European timezone please!)

    VálaszTörlés
  4. En egy szot ismerek finnul, megpedig hogy a Joulupukki=telapo, de ezen kivul nem erti vki mit akart a telapo mondani?

    VálaszTörlés