2008. május 11., vasárnap

Összefogás a lóversenyzés jövőjéért

Bizonyára akad a kedves Blogolvasók között, akik még nem tudják, hogy a magyar lóversenyzés létét komoly veszély fenyegeti: az állam magánkézbe akarja adni a Kincsem Parkot, és szintén privatizálja, vagy sikertelen privatizáció esetén felszámolja a versenyeztetéssel megbízott - jelenleg állami - céget.

Zalán bátyám ezért két - a lóversenyzést szintén szívügyének tekintő volt kollegájával együtt - egy nagy társadalmi összefogást kezdeményezett a lóversenyzés megmentéséért, melyet egyrészt az Interneten, másrészt aláírásgyűjtő ívek formájában papír alapon is szerveznek.

Az összefogás honlapját érdemes megtekinteni itt:

http://loversenyzes.blog.hu/

Ebből pl. kiderül, hogy az aláírásgyűjtő ívet - sokezer más aláíró mellett - Fábry Sándor showman is aláírta, a fogathajtó világbajnok Lázár testvérek, és támogatja a kezdeményezést Farasházy Tivadar humorista is.

Zalán blogjában is szerepel bejegyzés a témában, nézzétek meg ezt is!

http://zalanhorvath.blogspot.com/2008/05/sszefogs-lversenyzs-jvjrt.html

Az aláírásgyűjtő ívek letölthetők innen:
http://www.varosalapito.hu/Alairo_iv_2.xls

Üres íveket éjjel nappal lehet kapni a Kincsem Park teherportáján az In-Kal Security-s munkatásainktól, és ugyanitt lehet leadni a már kitöltött papírokat is.
Postai úton a kitöltött aláírásgyűjtő íveket a következő címre várják:Összefogás a Magyar Lóversenyzés Jövőjéért, Budapest, 1133, Hegedűs Gyula u. 73.

Üdv: Milán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése