2008. június 8., vasárnap

Kirándulás és cseresznyeszedés vasárnap!

Hello Mindenki,
egy fantasztikus vasárnapom vagyunk túl Ágival, ahol három nagyszerű élményt varázsoltunk magunknak: egy kirándulást rögtönöztünk a közeli Odvas-hegyre, majd cseresznyét szedtünk a udvari cseresznyefáról és főztünk is belőle egy szuper gyümölcslevest tejföllel, citromfűvel!
Íme a legfrissebb képek












A gyümölcslevesről nem készültek képek :(
Mert mind elfogyott! :)
Pusszancs: Milán

3 megjegyzés:

  1. Háj!
    Ezek a fényképek ismét nagyszerűek!
    Nagyon értékelném, ha a közeljövőben Makkosmáriára is kirándulnátok - ott is van mit fényképezni. Jelenleg készítem Makkosmária honlapját (www.makkosmaria.extra.hu), s nehezen találok olyan képeket, amilyenekre szükségem van. Én nem merek fényképezőgépet vinni magammal, mert egész nap kint és egyedül vagyok, s féltem a holmimat (meg magamat) a bűnözőktől.
    Amikor jöttök, légyszíves útközben az erdei fákról-bokrokról, sétautakról, a fákra festett túristajelzésekről is készítsetek napsütötte képeket (ahogy pl. átsüt a nap a lombokon, kanyarodik az út, stb). Nem a kilátásra van szükség, hanem az útra, amin Makkosra lehet jutni gyalog.
    Ezen a szombaton (06.14.) este 6-kor ingyenes orgonahangverseny is lesz a makkosi templomban. Handl György orgonálja J.S.Bach, Franck, Dupré, Messiaen és Mendelssohn műveit.
    Csók: Anyu

    VálaszTörlés
  2. Hello!

    OK, legközelebb átkirándulunk Makkosra, de lehet, hogy nem ezen a hétvégén, mert azt hiszem Ági nem lesz itthon...

    Puszi: Milán

    VálaszTörlés
  3. Hello! Nagyon örülök, s előre is köszönöm.
    Június 28-án is lesz hasonló orgonahangverseny, mint ezen a héten; akkor Kiss Zsolt fog előadni. (Ezeket a programokat beírtam a honlapba is.)
    A mielőbbi viszontlátásig sok puszi Anyutól.

    VálaszTörlés